Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Hannibalvakanties
Hannibal organiseert elk jaar minimum 20 fantastische vakanties in binnen- en buitenland voor kinderen en jongeren met een beperking (6-30jaar) en dit met de hulp van een grote bende enthousiaste vrijwilligers. Wij organiseren ook elk jaar een fantastische animatorcursus.

Functie
Wij zijn op zoek naar koks voor een kamp voor jongeren met een beperking. Dit jaar gaat het kamp naar Sinaai van 17 tot 24 augustus. We logeren in de mooie Oswald hoeve. Je komt steeds terecht in een enthousiaste ploeg van vrijwilligers. De groepssamenstelling op deze vakantie is 10 deelnemers (18-30 jaar), 5 begeleiders (16+), 2 vakantieverantwoordelijken (18+) en 2 koks met rijbewijs B.

Wat zijn je taken?
Lekkere, gezonde maaltijden bereiden is je hoofdtaak. Daarnaast doe je zelf de boodschappen, hou je de keuken netjes en beheer je het kookbudget. We verwachten dat je vlot communiceert met de vakantieverantwoordelijke(n) en de stafmedewerker.

Komt dit kamp voor jou niet uit?
Bekijk ook zeker onze andere vacatures op deze site. Je kan ons ook mailen ons vrijblijvend voor informatie over andere kampen waarvoor we nog koks zoeken.
Profiel
Als kok ben je 18 jaar of ouder. Iedereen is welkom die zin heeft om in een team samen te werken en de handen uit de mouwen te steken! In de keuken is wat ervaring vereist. Heb je die zelf niet? Geen probleem, we proberen steeds evenwichtige teams samen te stellen.
Aanbod
Je verblijft gratis op kamp, inclusief eten en drinken. Je krijgt geen loon, maar wel veel liefde en vriendschap van onze deelnemers en andere vrijwilligers.
Solliciteren
Contactpersoon: Joyce Hannibal
Reageren voor: 09/08/2018

Schrijf je in via ons formulier op de website. Of stuur ons een mailtje naar info@hannibalvakanties.be met wat info over jezelf en wij sturen je vrijblijvend nog wat extra informatie. (vermeld in het onderwerp dat het om deze vacature gaat)