Voltijds Vast


Organisatie
Stad Leuven - Sociale Zaken
Functie
Je bent het centraal aanspreekpunt en gezicht van vrijwilligerswerk in Leuven.
Vanuit de noden van de samenleving en de vrijwilligers zorg je voor gepaste ondersteuning, acties en communicatie.
Je activeert Leuvense inwoners en studenten om vrijwilliger te worden bij de stad en maakt organisaties toegankelijk voor vrijwilligers.
Je organiseert waarderende en sensibiliserende activiteiten en bouwt aan een netwerk dat vrijwilligerswerk in Leuven structureel promoot en ondersteunt.
Je ondersteunt organisaties bij hun vragen (wetgeving, vergoedingen, verzekeringen …) en ontsluit informatie en instrumenten over vrijwilligerswerk op maat van Leuven.
Profiel
Je hebt een bachelordiploma.
Je hebt zelf aantoonbare ervaring met vrijwilligerswerk, waarbij je minstens 3 jaar verantwoordelijkheid opnam in een of meerdere vrijwilligerswerkingen.
Je kan je maatschappelijk engagement aantonen door beroepservaring, stage, studie ...
Je bent overtuigd van het maatschappelijke belang van vrijwilligerswerk en wil die passie inzetten om vrijwilligerswerk in Leuven toegankelijk, waarderend en kwaliteitsvol te maken.
Je bent een communicatief persoon die anderen kan overtuigen en enthousiasmeren.
Je hebt oog voor een goede dienstverlening aan klanten.
Je bent open en empathisch.
Je kan goed samenwerken.
Aanbod
Contractuele functie, consulent.
Je verdient tussen € 2412,49 en € 3256,16 per maand voor een voltijdse functie. Voor de loonberekening nemen we werkervaring bij de overheid volledig over en relevante beroepservaring uit de privésector voor maximaal 10 jaar. Een loonsimulatie vraag je aan via sollicitaties@leuven.be.
Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
Extralegale voordelen: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding of gratis openbaar vervoer van en naar het werk, 35 vakantiedagen per jaar voor een voltijdse functie (afhankelijk van je prestaties in het voorgaande jaar) ...
Solliciteren
Contactpersoon: sollicitaties@leuven.be
Reageren voor: 15/03/2018

per e-mail: sollicitaties@leuven.be (max 8 MB, je ontvangt onmiddellijk bevestiging per e-mail) door afgifte aan de onthaalbalie van het stadskantoor (onderteken een ontvangstbewijs) per post: