Voltijds Vast


Organisatie
YAR Vlaanderen
YAR Vlaanderen richt zijn programma aanbod op jongeren met een combinatie van problemen op verschillende levensdomeinen. YAR biedt deze jongeren een kans om hun leven terug op de sporen te krijgen.
Centraal hierin staan twee programma’s: YAR Coaching en YAR Wonen. Deze programma’s laten jongeren ervaren dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor de keuzes die ze maken. Niemand anders. En dat het maken van bewuste keuzes de eerste stap is om je leven of woonsituatie zélf in handen te nemen. Beide programma’s worden mee mogelijk gemaakt door een ruim netwerk van partnerorganisaties en vrijwillige coaches.
Functie
Jouw opdracht is veelzijdig en vereist een dynamische, positief ingestelde persoonlijkheid, sociaal bewogenheid en communicatieve vaardigheden.

 Als programmamedewerker rekenen we op jou voor de organisatie van de YAR programma’s van A tot Z.
Je hebt een trekkersrol in de werving van jongeren en vrijwilligers. En je zorgt als organisator voor alle praktische zaken van het programma, de trainingen en de groepsbijeenkomsten.
 Tijdens de trainingen treed je op als verbindingspersoon voor alle betrokken: van jongeren, ouders, verwijzers, (hulpverlenings)organisaties, scholen tot de vrijwilligers en trainers. Zelf neem je actief deel aan het trainingsprogramma. Zo leer je de training- en coachingsvaardigheden on-the-job. Een goede basis om door te groeien tot programmaverantwoordelijke.
 Als community builder rekenen we ook op jou voor het versterken van ons netwerk. Je zet je, als ambassadeur, actief in om onze regionale netwerken met partners en organisaties uit te bouwen en om onze YAR missie en waarden uit te dragen.
 Dit alles vraagt uiteraard een goed organisatietalent, een grote beschikbaarheid (ook voor avond- en weekendwerk) en een flexibele inzet als duizendpoot.
Profiel
 Jouw sterke competenties zijn: engageren van jongeren en mobiliseren van vrijwilligers, coaching vaardigheden, oplossingsgericht denken en handelen, sterke communicatieve vaardigheden, goed kunnen plannen en organiseren van programma’s, veerkracht en zelfsturing.
Min. 5 jaar werkervaring.
Rijbewijs B.
Aanbod
- Contract van onbepaalde duur;
- Loonbarema paritair comité 319.01, barema B1B (hoofdopvoeder);
- Maandelijkse netto representatievergoeding van 120€;
- Vergoeding werkverkeer, beroepsomnium, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering;
- Uitrusting: laptop en gsm;
- Vergoeding woon – werkverkeer conform pc. 319.01;
- Premies voor structureel avond- en weekendwerk, pc. 319.01;
- Verlofstelsel, pc.319.01;
- Eindejaarspremie en vakantiegeld, pc. 319.01.
Solliciteren
Contactpersoon: Koen Frøberg
Reageren voor: 24/03/2018

Gemotiveerde sollicitatiebrief sturen naar : YAR Vlaanderen Tav Koen Frøberg,Directeur Schippersstraat 11a, 3500 Hassel of per e-mail : koen.froberg@yarvlaanderen.be