Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Hannibalvakanties
Hannibal organiseert elk jaar minimum 20 fantastische vakanties in binnen- en buitenland voor kinderen en jongeren met een beperking (6-30jaar) en dit met de hulp van een grote bende enthousiaste vrijwilligers.
Functie
Wij zijn op zoek naar begeleiders voor een uitstapjes kamp voor jongeren met een fysieke beperking. Dit jaar gaat dit kamp naar Lier van 23 tot 30 juli. We logeren in Hostel Bed Muzet. Heb jij zin om mee op zwier te gaan in eigen land? Terrasje doen, kubben in het park, naar het sfinxfestival,… Op dit kamp staan uitstapjes centraal. Je komt sowieso terecht in een enthousiaste ploeg van vrijwilligers. De groepssamenstelling op deze vakantie is 5 deelnemers (18-30 jaar), 3 begeleiders (18+), 1 vakantieverantwoordelijken (18+).

Wat zijn je taken?
Er voor zorgen dat je groep goed voorbereid kan vertrekken. Je bereidt de activiteiten en uitstappen voor. Tijdens het kamp zorg je dat er steeds boodschappen gedaan zijn. Af en toe kunnen jullie samen koken in de jeugdherberg. Je helpt tijdens de vakantie ook bij de verzorging en assistentie van de deelnemers.

Om je goed voor te bereiden op het kamp mag je ons startweekend zeker niet missen. Hier krijg je de kans om alle andere begeleiders te leren kennen en workshops te volgen die je zullen helpen bij de voorbereiding van jouw kamp.

Tip! Onze animatorcursus van 2 april tot 8 april is ook zeker een aanrader, maar geen verplichting.

Komt dit kamp niet voor je uit?
We hebben nog veel andere kampen en vacatures. Je kan ze zoeken op deze site, met trefwoord: hannibalvakanties.

Profiel
Enthousiaste jongeren die zin hebben om van dit kamp een fantastische ervaring te maken voor onze deelnemers. We zoeken jongeren die houden van uitdagingen en die bereid zijn inspanning te leveren. Als begeleider ben je minstens 16 jaar, je hebt geen ervaring of animatorattest nodig. Op kamp voorzien wij een mix van ervaren en nieuwe begeleiders. De vakantieverantwoordelijke leidt alles in goede banen.
Aanbod
Je verblijft gratis op kamp, inclusief eten en drinken. Je krijgt geen loon, maar wel veel liefde en vriendschap van onze deelnemers en andere vrijwilligers.
Solliciteren
Contactpersoon: Joyce Hannibal
Reageren voor: 14/07/2018

Schrijf je in via ons formulier op de website. Of stuur ons een mailtje naar info@hannibalvakanties.be met wat info over jezelf en wij sturen je vrijblijvend nog wat extra informatie. (vermeld in het onderwerp dat het om deze vacature gaat)