Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
enola.be
enola.be is een online magazine over muziek, film, boeken en andere. Om de kwaliteit van de teksten te blijven bewaken, zijn we op zoek naar eindredacteurs.
Functie
Je ambieert een redactiejob en wil al wat ervaring opdoen? Je bent gezegend met een bovenmaatse talenknobbel en/of een hartgrondige afkeer van kromzinnen? Of je schept er een duivels genoegen in om je nietsvermoedende medemens af en toe eens keihard op de vingers te meppen? Dan hijst de eindredactie van enola.be je met veel plezier aan boord!
Om de twee weken sta je in voor het nalezen van de te publiceren recensies, interviews, artikels en verslagen - telkens samen met een andere eindredacteur.
Profiel
- Passie voor en kennis van de Nederlandse taal (in het bijzonder met teksten)
- Affiniteit met muziek en cultuur in de breedste zin van het woord
- Nauwkeurig én flexibel
Aanbod
Wij bieden je in ruil de ideale voorbereiding op een carrière in de uitgeverswereld/journalistiek/communicatie, een verruiming van je cultuur door het redigeren van interessante teksten, en dit alles in een amicale sfeer. Dit is een onbetaalde functie op vrijwillige basis, maar ze is veelzijdig, boeiend en kan een relevante ervaring en leuke opstap betekenen naar een andere job.
Solliciteren
Contactpersoon: Liesbeth Swolfs
Reageren voor: 08/03/2018

Stuur een mailtje met cv en korte motivatie naar swolfsliesbeth@gmail.com.