Deeltijds Vast


Organisatie
Peeping Tom
Met zijn hyperrealistische setting en originele danstaal neemt Peeping Tom een unieke plaats in de danswereld in. Onder de artistieke leiding van choreografen Gabriela Carrizo en Franck Chartier groeide het danstheatergezelschap uit tot een internationaal gerenommeerde organisatie. Tegelijkertijd blijft de organisatie stevig verankerd in België en wordt ze structureel gesubsidieerd door de Vlaamse Gemeenschap. Om de werking verder te zetten, is Peeping Tom op zoek naar een
productiemanager/ assistent company manager.
Functie
Als productiemanager zorg je voor de globale omkadering van de werking van Peeping Tom. Dat houdt een erg uiteenlopend takenpakket in. Je zorgt onder meer voor de vlotte organisatie van de creaties (waaronder beheer en opvolging van het creatiebudget), opvolging van de tournee-en creatieplanning en voorbereiding en opvolging van tournees. Daarnaast werk je nauw samen met de company manager voor het opmaken van contracten en de algemene administratie van het gezelschap.

Taken:
Je bent verantwoordelijk voor de praktische organisatie van de projecten. Dat houdt onder meer in:
- Coördinatie van nieuwe creaties. Je bent het aanspreekpunt voor contacten tussen het artistieke team, dansers en techniekers, de communicatie en de theaters/repetitieruimtes. Je houdt het globale overzicht over het verloop van de creatie.
- Je staat in voor de opvolging van het goedgekeurde budget van de creatie en monitort de verschillende kosten. Je werkt nauwgezet en zorgt ervoor dat de verschillende actoren binnen het budget blijven.
- Je verzorgt het logement en de reizen van buitenlandse artiesten in creatieperiodes.
- Je staat in voor verschillende, uiteenlopende aspecten van de creatie: transport van props/set, zoeken naar repetitieruimtes, begeleiden van figuranten,…
- Je bent de tussenpersoon voor theaters en ons distributiekantoor en maakt de tournee- en productieplanning op, die je terugkoppelt naar de ploeg.
- Je volgt de repetitieplanning op voor andere projecten of hernemingen.
- Je ondersteunt de tourmanager waar nodig bij de praktische organisatie van de tournees, de reservatie van vluchten en hotelkamers, opstellen van hotel- en per diemlijsten en travel sheets, contacten met techniek en tourmanagement.
- Je omkadert ook de externe projecten van Peeping Tom, in samenspraak met de externe partners, met de artistieke leiding en met de communicatiemanager.
- Je staat in voor delen van de administratie van het gezelschap. Dat houdt in (maar is niet beperkt tot): opvolgen van contracten van de theaters, opstellen van tijdelijke tewerkstellingscontracten van het personeel, het budget en rapportering van de tournees en rapportering van de creaties en repetities.
- Je doet ook de noodzakelijke administratie voor tournees/creaties, zoals visa voor buitenlandse artiesten, werkvergunningen in het buitenland,…
Je doet dit allemaal in nauw overleg met de company manager. Je werkt voornamelijk vanuit ons kantoor in Brussel, maar occasioneel reizen is vereist.
Profiel
Wie we zoeken:
- Je hebt kennis van de podiumkunstensector en voeling met het werk van Peeping Tom
- Je kunt zowel zelfstandig als in team werken
- Je werkt nauwgezet, je bent efficiënt en stressbestendig
- Je beschikt over uitstekende relationele, communicatie en diplomatische kwaliteiten
- Je bent meertalig (Nederlands, Frans, Engels) en kunt goed werken in een meertalige omgeving
- Je hebt enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie
Aanbod
Wat we bieden:
- Een uitdagende en afwisselende job in een enthousiast team
- Verloning volgens de CAO-podiumkunsten
- Een deeltijdse job (4/5) vanaf midden maart.
Solliciteren
Contactpersoon: Christel Simons
Reageren voor: 23/02/2018

Iets voor jou? Stuur je motivatiebrief + cv voor 23 februari naar Christel Simons: chrisim@me.com Gesprekken zijn gepland op 1 en 2 maart. Meer info over Peeping Tom vind je op www.peepingtom.be