Deeltijds Vast


Organisatie
House of Music vzw
In House of Music kan IEDEREEN muziek leren spelen door middel van de ManiMelo methode. Zowel kinderen VANAF VIER JAAR als VOLWASSENEN zijn welkom. Hanne Deneire, componiste, werkte de muziekmethode ManiMelo de afgelopen 21 jaar uit. De leerlingen moeten niet eerst notenleer volgen voor ze starten met spelen. Ze leren SYNCHROON lezen en spelen. Omdat we zo vroeg mogelijk willen starten met de muziektaal, maken we gebruik van gekende elementen. De KLEUREN en de MUZIEKPOPJES worden de vertrouwde muziekvrienden. Zij helpen bij het leren van de noten maar hebben nog meer in hun mars.
Tijdens de lessen leren de studenten hun gekozen muziekinstrument (piano, gitaar, zang, drums, viool, trompet of saxofoon) maar zij zullen ook een muziekstuk plaatsen in de tijd. Zo komt de muziekgeschiedenis en algemene muziekcultuur aan bod. Ook muziektheorie wordt iets leuk tijdens de lessen. Harmonisch inzicht en analyse krijgt vanaf de eerste lessen een plaats waardoor de leerling weet wat hij aan het doen is, stijlbewust is en vervolgens zijn eigen muziektaal kan ontdekken.
Functie
Je geeft wekelijks muziekles aan kinderen vanaf 4 jaar, jongeren en volwassenen. Je komt om de 8 weken samen met het team voor een overleg. Je gaat creatief om met de ManiMelo methodiek van House of Music. Je overlegt en werkt samen met de andere docenten. Indien gewenst, kan je ook deelnemen aan de andere projecten van House of Music (muziek & dementie, BabyMusic, presentaties…)
Profiel
Je bent een dynamisch musicus die graag les geeft. Je beschikt minimum over een bachelordiploma en/of studeert aan een conservatorium. Je hebt sterke pedagogische en sociaalvaardige capaciteiten. Je bent in staat om samen te werken met een team van 15 andere docenten om zo House of Music mee uit te bouwen. Je kijkt verder dan je instrument en staat ook open voor muziekgeschiedenis, harmonie, analyse en muziektheorie.
Aanbod
Je komt terecht in een muziekhuis in volle beweging, waar je heel concreet bijdraagt aan onze missie om een huis te zijn waar het aangenaam musiceren, werken en leren is.
Je krijgt een overeenkomst van bepaalde duur (ingaand vanaf april of september) - afhankelijk hoe de stage verloopt. Er is dus eerst een stage voorzien (vanaf februari) om de ManiMelo methodiek van HoM te leren. Je factureert op zelfstandige (in bijberoep) basis.
Solliciteren
Contactpersoon: Ruth Verberckmoes, manager HoM
Reageren voor: 18/02/2018

je geïnteresseerd bent in de functie en ons team van ManiMelo Musici wil versterken dan vragen we je om je motivatie en cv toe te lichten in een e-mail. Stuur deze naar Ruth Verberckmoes, info@house-of-music.be