Voltijds Tijdelijk


Organisatie
Co-Vibes
Co-Vibes ondersteunt organisaties in hun zoektocht naar tijdelijk en projectmatig talent. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van onbenut talent, namelijk jongeren die de arbeidsmarkt betreden of die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging (Young Vibes).

Bedrijven werken typisch met de talenten van Co-Vibes op dynamische en vernieuwende uitdagingen in domeinen als marketing en communicatie, HR, service ontwikkeling en maatschappelijk verantwoord ondernemen. We matchen mensen aan uitdagingen op basis van talent, persoonlijkheid en motivatie. Ons coaching en leermodel garandeert sterke resultaten voor onze klanten en intensieve groei voor de betrokken mensen.
Functie
- Je krijgt persoonlijke begeleiding en coaching met als doel jouw talenten te ontdekken en te ontwikkelen en jouw zelfbewustzijn te verhogen!
- Uitdagende opdrachten bij verschillende ondernemingen met veel ruimte voor eigen inbreng en gerichte begeleiding om de opdrachten kwalitatief te volbrengen.
- Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen project(en), maar wordt ondersteund door een complementair team waar samenwerken centraal staat.
- Meebouwen aan het verhaal van de start-up Co-Vibes op vlak van communicatie, sales, marketing, bedenken van nieuwe diensten,...
Profiel
- Pas afgestudeerde Masters of Bachelors: we zoeken geen specifieke diploma's, wel talenten die kunnen bijdragen aan onze uitdagingen.
- Een lerende en experimenterende mindset: leren en grenzen verleggen, vormt bij ons de sleutel tot succes om zowel op professioneel als persoonlijk vlak snel te groeien.
- Een kritische blik en een grote gedrevenheid: de status quo in vraag stellen en volledig gaan voor hoogkwalitatieve resultaten, daar krijgen wij energie van.
Aanbod
Een traject bij The Young Vibes duurt 6 maanden en wordt vergoed via het BIO-statuut (www.vdab.be/opleidingen/beroepsinlevingsovereenkomst). Je werkt aan projecten van onze klanten, maar bouwt ook mee onze start-up uit. Uitvalsbasis is onze co-workingplek in Brussel, maar soms werk je ook van bij de klant of van thuis uit.
Solliciteren
Contactpersoon: Zahra Verhoeven
Reageren voor: 07/03/2018

Kies een vorm die jou typeert (tekst, film, tekening, audio, ...) en laat ons weten waarom jij de geknipte kandidaat bent voor The Young Vibes en wat je graag bij ons wil bereiken.