Voltijds Vast


Organisatie
Federatie van de Socialistische Mutualiteit Brabant
De Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Brabant biedt toegankelijke gezondheid aan iedereen en geniet het vertrouwen van meer dan 615.000 leden
Functie
Je wordt tewerkgesteld als maatschappelijk assistent binnen het Multidisciplinair team.
Je beantwoordt hulpvragen tijdens telefonische hulpverlening en huisbezoeken.
Je geeft informatie, advies en begeleidt de hulpvrager bij aanvragen voor het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH).
Je helpt de hulpvrager bij het opstellen en opvolgen van aanvragen voor het VAPH. Je staat in voor de opmaak, opvolging en indiening van de verschillende modules van een dossier.
Je werkt samen met interne (o.a. administratieve diensten van het ziekenfonds) en externe diensten (eerstelijnsdiensten, organisaties van het VAPH / binnen de welzijnssector), je bouwt een netwerk uit van partners op het terrein.
Je neemt een signaalfunctie op vanuit het veld naar staf en diensthoofd.
Je standplaats is in Brussel, maar je verplaatst je en maakt dossiers op voor het hele grondgebied van Vlaams Brabant en Brussel.
Profiel
Een diploma maatschappelijk assistent
Goed tweetalig Nederlands – Frans, zowel mondeling als schriftelijk
Minstens 4 jaar relevante ervaring binnen de sociale sector / sector personen met een handicap
Kennis van de werking van het VAPH en de sociale kaart is een pluspunt
Aanbod
Wij bieden een contract van onbepaalde duur met een marktconform loon, aangevuld met o.a. een 36-uren week, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 13de maand, tussenkomst woon-werkverkeer en een tewerkstelling in een gezonde organisatie met een aangenaam arbeidsklimaat.
Solliciteren
Contactpersoon: jobs@fsmb.be
Reageren voor: 16/02/2018

Richt uw kandidatuur met c.v. en foto vóór 16 februari 2018 aan FSMB, Directie Human Resources, Zuidstraat 111, 1000 Brussel of jobs@fsmb.be. De gesprekken met de gekozen kandidaten vinden plaats op 23 februari 2018. Info over de activiteiten van de sociale dienst zijn terug te vinden op onze website: https://www.fsmb.be.