Deeltijds Tijdelijk


Organisatie
Departement Cultuur Jeugd Media van de Vlaamse Overheid
Wil je graag werken in een historische omgeving waar cultuur centraal staat? Ben je enthousiast, sociaal en zorgvuldig, dan is onderstaande vacature misschien voor jou!
Functie
Het Kasteel van Gaasbeek is gedurende zeven maanden open voor het publiek. Je staat in voor een efficiënt toezicht van de publiek toegankelijke ruimtes. Samen met de onthaalmedewerkers sta je in voor een publieksvriendelijk onthaal en een aangenaam bezoek aan het kasteel.
Tijdens de maanden dat het kasteel open is voor publiek, van begin april tot de eerste week van november, werken de onthaalmedewerkers - suppoosten van 10 tot 18u. Er is structureel weekend- en avondwerk voorzien.
Profiel
- Je hebt goede kennis Nederlands
- Je hebt goede kennis van MS Office tools.
Aanbod
- Je wordt aangeworven in een contract van bepaalde duur
- Contract van 50% voor de periode van 15/3/2018 tot 15/11/2018
- Je komt terecht in een dynamische organisatie die oog heeft voor innovatie en die een permanente verbetering van de dienstverlening nastreeft.
- Je krijgt ruime mogelijkheden wat vorming, bijscholing en ondersteuning met moderne ICT-middelen betreft.
- Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met de privésituatie: zo bieden wij je 35 dagen vakantie per jaar bij voltijdse tewerkstelling.
- Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
- Alle personeelsleden ontvangen maaltijdcheques (van 7 euro per gewerkte dag)
- Je wordt aangeworven in de graad van technisch assistent (rang D1) met de bijbehorende salarisschaal.
- Relevante beroepservaring in de private sector of als zelfstandige kan worden erkend door de lijnmanager op basis van de functievereisten. Je aanvangssalaris is minimaal 2.119 euro (brutosalaris voor een voltijds werkrooster, aangepast aan de huidige index), reglementaire toelagen niet inbegrepen.
- Je eerste maand vormt een inloopperiode met een individueel programma.

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid?
www.werkenvoorvlaanderen.be

Solliciteren
Contactpersoon: sollicitaties@cjsm.vlaanderen.be
Reageren voor: 18/02/2018

Om een objectieve vergelijking tussen alle kandidaten mogelijk te maken, zullen enkel sollicitaties via het opgelegde sollicitatieformulier in aanmerking komen. Je kandidatuur wordt enkel in aanmerking genomen als: - je het sollicitatieformulier gebruikt - je je kandidatuur uiterlijk op 18 februari naar ons stuurt (de datum van poststempel of datum verzending mail geldt hiervoor als bewijs). Je stuurt het sollicitatieformulier naar: sollicitaties@cjsm.vlaanderen.be Indien per post, stuur je het naar: Departement Cultuur, Jeugd en Media t.a.v. Ronny Pitteljon Arenbergstraat 9 1000 Brussel