Voltijds Vast


Organisatie
Nationaal Orkest van België
Het Belgian National Orchestra is hét symfonisch orkest van het federale België. Het wil verder uitgroeien tot een internationale artistieke en professionele referentie.

Het Belgian National Orchestra is drager van het Europese symfonische repertoire en staat met innoverende producties met twee voeten in de hedendaagse samenleving.

Door de uitoefening van zijn opdrachten draagt het Belgian National Orchestra bij aan de culturele en economische ontwikkeling en samenwerking van de verschillende culturen die Brussel en België rijk zijn alsook van de unieke Belgische identiteit. Samenwerking, dialoog, verstandhouding en diversiteit behoren tot de kernwaarden.

Gevestigd in Brussel met als thuishaven het Paleis voor Schone Kunsten (BOZAR) wil het Belgian National Orchestra de internationale uitstraling van zijn activiteiten versterken en bijdragen aan de positionering van Brussel als hoofdstad van België en Europa.
Functie
Het Belgian National Orchestra is op zoek naar een Junior Communication Officer. Als Communication Officer weet je als geen ander dat moeilijke woorden uit den boze zijn. Je beseft dat de manier waarop je communiceert even belangrijk is als de inhoud die je wil overbrengen.
Het hoeft geen betoog dat je beschikt over een geweldige pen. Wat een instrument is voor onze muzikanten, is het klavier voor jou: een manier om altijd te raken.
Je schrijftalent is het startpunt van alles: je weet hoe je een blogpost opbouwt, zowel qua stijl als SEO-gewijs. Je erkent de kracht van een goeie newsletter en weet als geen ander dat social media de turbo kan zijn om al die content de wijde wereld in te sturen.
Daar houdt het echter niet op. Je houdt de vinger aan de pols en je staat open voor experiment. Niet omdat snapchatverhalen grappige gadgets zijn, maar omdat we er op termijn misschien onze creatieve doelgroep perfect mee kunnen bereiken.
Wij zijn op zoek naar een junior communication officer die ons team in 2018 kan versterken. Is klassieke muziek jouw passie? Ben je nieuwsgierig naar de geheimen van een symfonisch orkest? Dan is deze job precies wat jij zoekt!
Profiel
Je sterke punten:
• Je beschikt over veel inlevingsvermogen, maar je bent niet bang om je eigen mening te zeggen.
• Je bent zelfs een challenger. Door de vragen die jij durft stellen, stimuleer je collega’s nog een stap verder te denken.
• Dromen doe je niet om te ontsnappen aan de realiteit, maar om oplossingen te vinden voor de toekomst.
• Je weet je weg te vinden in de belangrijkste marketing- en mediabronnen.
• Je wordt enthousiast van vernieuwing en technologie. Je wordt enthousiast van de plannen van Elon Musk en hebt een duidelijk idee over de nieuwsapp van Quartz.

Aanbod
Wat bieden wij jou
• Een boeiende job bij het belangrijkste orkest van België
• Een actieve en gevarieerde ervaring in een dynamische, artistieke, nationale en internationale omgeving
• Een marktconform salaris aangevuld met extra-legale voordelen.
Solliciteren
Contactpersoon: Séverine Vandemeersche
Reageren voor: 30/03/2018

Stuur je CV en motivatiebrief per e-mail naar: severine@nationalorchestra.be