Voltijds Vast


Organisatie
M - Museum van Leuven
Een wel bijzonder korte naam – M – voor een markant museum dat in het hartje van Leuven zijn rijke collectie en toonaangevende tentoonstellingen presenteert. Je vindt er een unieke mix van zowel oude en hedendaagse kunst: schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, video en film, design en architectuur. M is een boeiende ontmoetingsplek waar voor iedereen iets te beleven valt en waar je altijd een nieuwe perspectief op de kunst en de wereld ontdekt. We doen dit niet alleen. Samen met partners uit verschillende sectoren creëren we ruimte voor innovatie. M heeft de afgelopen jaren zijn stempel gedrukt op het Vlaamse museumlandschap en bouwt verder aan zijn internationale ambities.
M wil zijn ambities kracht bijzetten door de aanwerving van een
AFDELINGSHOOFD PUBLIEKSWERKING (m/v/x)
Functie
Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de afdeling Publiekswerking. Samen met je medewerkers realiseer je dag na dag de doelstellingen uit het strategisch kompas van M op het vlak van marketing en communicatie, bemiddeling en onthaal. Met je talent voor management creëer je een stimulerend werkklimaat. Naast het dagelijks operationeel beheer van de afdeling Publiekswerking, draag je bij aan de strategische planning van het museum. Als lid van het managementteam ondersteun je organisatiebrede processen en geef je invulling aan ambitieuze beleidsvoorstellen.
Profiel
Jouw profiel: Je hebt een masterdiploma of gelijkgesteld, bij voorkeur in een menswetenschappelijke richting. Je kunt minimaal 7 jaar professionele ervaring voorleggen op het gebied van marketing en communicatie, bemiddeling of customer services. Je hebt aantoonbare ervaring (min. 3 jaar) met aansturing, coaching en begeleiding van een groep medewerkers Strategische objectieven uittekenen en vertalen naar de werkvloer is voor jou een tweede natuur. Je bent sterk in netwerken, ook internationaal, en je kandidatuur wordt mee gedreven door een persoonlijke affiniteit met kunst en erfgoed.
Aanbod
Ons aanbod:
- een boeiende job in een moderne culturele organisatie
- contract van onbepaalde duur
- minimum bruto maandsalaris van 4.183,50 euro (niveau A4a-A4b, 7 jaar anciënniteit); uit de privésector kan tot 10 jaar anciënniteit in rekening gebracht worden, alle relevante werkervaring uit de overheidssector wordt meegenomen.
- gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, gratis groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, gunstige verlofregeling en maaltijdcheques.
Solliciteren
Contactpersoon: Peter Bary
Reageren voor: 25/02/2018

Interesse? de uitgebreide functiebeschrijving en de selectieprocedure vind je in de brochure op de website www.mleuven.be/nl/vacatures. Solliciteren doe je online via de website van Jobpunt Vlaanderen www.jobpunt.be. Daar kan je het online sollicitatieformulier invullen. Solliciteren kan uiterlijk tot vrijdag 25 februari 2018. Het verkennend gesprek zal doorgaan in de week van 12 maart 2018. Het jurygesprek zal doorgaan in de week van 19 maart 2018. Het assessment vindt plaats in de week van 2 april 2018.