Deeltijds Vast


Organisatie
Republic of Reinvention
Republic of Reinvention specialiseert in innovatie, film- en videotechnologie. Als technologische partner van Cinémathèque Royale de Belgique hebben we doorheen de jaren een speciale band met de stille film uit de jaren 1900-1930 opgebouwd.
Tijdens de zomer van 2018 organiseren we de derde editie van ons filmfestival "Il Cinema Repubblica". Hypermodern en exclusief gewijd aan stille film.
Functie
We zoeken een communicatiemedewerk(st)er en/of business developer die ons helpt het bestaande filmfestival "Il Cinema Repubblica" op te schalen en onze hoge ambities waar te maken.

Je beschikt over een degelijk netwerk binnen de culturele en commerciële sector. Je volgt de bestaande afspraken op en gaat actief op zoek naar nieuwe partnerships.

Je bent freelancer of werkt part-time. Het aantal dagen per week is in onderling overleg overeen te komen. Je hebt ondernemingszin, verantwoordelijkheidsgevoel en kan binnen een vast budget werken.

Bij voorkeur heb je zowel ervaring met de commerciële als culturele sector. Sowieso heb je reeds enkele jaren aantoonbare ervaring.


Profiel
Aanbod
Solliciteren
Contactpersoon: Bram Biesbrouck
Reageren voor: 15/02/2018

Stuur je sollicitatie (motivatie en CV met foto) per mail naar bram.biesbrouck@reinvention.be. Voor meer informatie over de vacature kan je eveneens op dit mailadres terecht of telefonisch op het nummer 0486/118280.