Voltijds Vast


Organisatie
Socialistische Vooruitziende Vrouwen vzw - Gezinsplaning Rosa
Gezinsplanning Rosa werd opgericht in 1970. Ze ontvangt iedereen die sociale, psychologische, juridische of gynaecologische hulp nodig heeft. Het centrum organiseert, op aanvraag, activiteiten voor jonge ouders en educatieve animaties in scholen en verenigingen, over relaties, seksueel en gevoelsleven.
Functie
Als sociaal assistent bent u verantwoordelijk voor de gezinsplanning en werkt u in een klein team. U verzekert de opvolging, goede werking van de activiteiten en raadplegingen in het Centrum voor Gezinsplanning.

U organiseert de activiteiten en raadplegingen: uurroosters plannen, werkprestaties ingeven in een interne applicatie, vergaderingen met externe dienstverleners plannen, verslagen opstellen, indien nodig vervangers zoeken, erelonen uitbetalen.

U ontvangt de bezoekers van het centrum. U ontvangt ook hulpvragen via de telefoon en/of per e-mail. U bent luistervaardig en oriënteert de personen volgens hun situatie. U legt afspraken vast, staat in contact met de laboratoria die analyses uitvoeren, zorgt voor onderhoud en bestelling van materieel.

U ziet er op toe dat de vereisten in het kader van de erkenning voor de werking van het centrum vervuld zijn, dient subsidieaanvragen in, ontvangt, indien nodig, de inspectie.

U neemt deel aan coördinatievergaderingen bij de koepel van de Centra voor Gezinsplanning van de Socialistische Vooruitziende Vrouwen, zorgt voor de uitrol in het centrum van de campagnes die de koepel lanceert. Opendeurdagen of evenementen van dagen die in de kijker worden gesteld (8 maart, Wereldaidsdag,…).

U verbreedt de lokale netwerken en werkt om de zichtbaarheid van het aanbod van het centrum te versterken.
Profiel
U hebt een A1 bachelor sociaal werk of A1 sociaal verpleegkundige (absolute vereiste)
U beschikt over minstens 2 jaar ervaring in de sector
U bent open minded over gendervragen, gendergelijkheid, recht op abortus, genderidentiteit, seksuele gezondheidspreventie enz…
U hebt leiderskwaliteiten.
U hebt organisatietalent en bent goed in plannen.
U kan zelfstandig werken en hebt zin voor initiatief.
U bent Nederlandstalig. Kennis van het Frans is een pluspunt.
U bent flexibel.
U legt vlot contacten en bent bereid om in teamverband te werken.
U hebt administratieve vaardigheden, informaticakennis en een goede kennis van de sector van de centra voor gezinsplanning.
Aanbod
Wij bieden een marktconform loon in overeenstemming met een werkregime van 36 uren/week, extralegale voordelen. U werkt 4/5 in de hoofdzetel op wandelafstand van het centraal station en 1/5 in de antenne van het centrum in Molenbeek.
Solliciteren
Contactpersoon: jobs@fsmb.be
Reageren voor: 12/02/2018

Richt uw kandidatuur met c.v. vóór 12 februari 2018 aan FSMB, Directie Human Resources, Zuidstraat 111, 1000 Brussel of jobs@fsmb.be. De gesprekken vinden plaats op 21 februari 2018.