Voltijds Vast


Organisatie
Gemeentebestuur Meise - GC de Muze van Meise
Functie
Je staat in voor de technische ondersteuning van alle voorstellingen in GC de Muze van Meise en het onderhoud van de apparatuur. Tijdens de voorstellingen ben je verantwoordelijk voor het geluidssysteem. Je bent flexibel en bereid tot frequent avond- en weekendwerk.
Profiel
Je bent houder van een diploma van secundair onderwijs EN je hebt 4 jaar ervaring als theatertechnicus. Je bent eveneens in het bezit van een rijbewijs B.
Aanbod
Een verloning volgens de wettelijke barema's met bijkomende extralegale voordelen: hospitalisatieverzekering – groepsverzekering – maaltijdcheques – terugbetaling woon-werkverkeer met openbaar vervoer – fietsvergoeding – aantrekkelijke verlofregeling (minimum 30 dagen).
Solliciteren
Contactpersoon: Personeelsdienst gemeente van Meise
Reageren voor: 21/02/2018

Stuur je kandidatuur uiterlijk tegen woensdag 21 februari 2018 aan het college van burgemeester en schepenen, Tramlaan 8 te 1861 Meise OF mailen naar personeel@meise.be. Voeg bij je kandidatuur de volgende documenten : - een fotokopie van je diploma - een fotokopie van je rijbewijs en - je attest van werkervaring.