Voltijds Vast


Organisatie
t-heater
t-interim, een divisie van t-groep NV, is een gereputeerde uitzendorganisatie die zich tot de Belgische top 5 mag rekenen. Bij t-interim zoeken we voor onze klanten steeds de beste uitzendkrachten. t-heater is op haar beurt het sociaal bureau voor kunstenaars van t-interim en verzorgt o.a. de loonadministratie van onze kunstenaars en hun opdrachtgevers.
Functie
JOUW KANTOOR, JOUW KLANTEN
- Je leidt je eigen t-heater kantoor. Je coacht en motiveert je team en behaalt zo je beoogde doelstellingen.
- Je verzorgt de klantenrelaties van jouw regio. Je onderhoudt je netwerk met kunstenaars en spilfiguren uit de creatieve en artistieke sector.
- Je bewaakt de kwaliteit van de service en zorgt voor een optimale process flow.
- Je rapporteert aan de Operations manager en werkt nauw samen met de account managers.
Profiel
JE BENT EEN ONDERNEMER?
- Een people manager met commerciële feeling, een netwerk en ervaring in de culturele sector.
- Je hebt een neus voor zaken en straalt vertrouwen uit naar je medewerkers en naar je klanten. Bovendien hou je van netwerking.
- Je hebt expertise opgebouwd in de producten van t-heater, en bent gepassioneerd in het adviseren en overbrengen van deze kennis aan collega’s.
Aanbod
TOFFE JOB MET EEN UITSTEKENDE WORK-LIFE BALANCE
- Bij t-groep hebben we oog voor je carrière en je work-life balance. Je krijgt steeds alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen en om initiatieven te nemen.
- Een correct salaris, winstdeelname, 35 dagen vakantie en extralegale voordelen zijn de belangrijkste elementen in je loonpakket.
- Als Office Manager kun je bovendien rekenen op een bedrijfswagen en een onkostenvergoeding.
Solliciteren
Contactpersoon: Amelie Gevers
Reageren voor: 28/02/2018

Gelieve te solliciteren met CV én motivatiebrief via onderstaande link: http://www.tgroep.cvwarehouse.com/nl-BE/Jobs/Job?Job=146776