Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
WAAS vzw
WAAS vzw is een jeugdhuis dat zich wil inzetten voor creatievelingen. Wij organiseren verscheidene activiteiten en hebben al een aantal projecten op poten gezet, waaronder 2 op Copacobana (Rollerdisco, KOKON). Wij laten ruimtebezetters hun ding doen in onze ruimte en willen zoveel mogelijk jongeren in onze werking betrekken, op een zo creatief mogelijke manier.
Functie
Wij willen graag wat extra jongeren in ons bestuur/onze werking betrekken. Jongeren die uit de buurt zijn en ons kunnen bijbrengen waar er in de buurt nood aan is, ideeën voor nieuwe formats enzovoort. Heb jij zin om je in te zetten voor supercoole evenementen? Om mee te draaien in de werking van een vzw? Dan hebben we jou nodig!
Profiel
- Je bent tussen de 16 en 25 jaar
- Je hebt voeling met wat er in de jongerenwereld speelt
- Je hebt een creatieve en open geest
- Je bent gemotiveerd om als vrijwilliger inzet te tonen
- Je bent af en toe vrij in het weekend (vooral de zaterdagen)
- Je komt bij voorkeur uit de buurt Gent Dampoort/Sint-Amandsberg
Aanbod
- Je krijgt natuurlijk alle voordelen die een bestuurslid van een jeugdhuis krijgt. Gratis toegang op de evenementen, aangename prijzen voor drank, een tweede thuis.
Solliciteren
Contactpersoon: Maaike Van den Abeele
Reageren voor: 25/01/2018

Stuur een mailtje naar waasgent@gmail.com met een korte uitleg waarom je graag wil meewerken met ons. Ook jouw persoonlijke gegevens zoals naam, adres, geboortedatum en gsm-nummer niet vergeten. Een korte cv mag, maar moet niet.