Voltijds Vast


Organisatie
Villa Basta
Villa Basta is een cultuureducatieve vereniging voor kinderen en jongeren die jonge mensen alle mogelijkheden geeft hun creatieve goesting te ontdekken en te ontwikkelen.
Wij organiseren en begeleiden workshops, projecten en producties in de disciplines theater, dans, video, muziek en multimedia, zowel in huis als op locatie in heel Vlaanderen. We pakken graag uit met onze wervende verhalen en artistieke producties. Zo maken we mensen enthousiast over onze werking.
Functie
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die mensen helpt hun weg te vinden naar Villa Basta. Daarnaast moet hij of zij een straf organisator zijn die thuis is in cultuureducatie.
Voor onze communicatie maken we gebruik van sociale media, videokanalen, websites… We creëren wekelijks nieuwe content op de media waarop we actief zijn. Deze content bestaat uit reportages (video, fotografie en tekst) en speciale formats zoals: ‘het leven van …’, ‘cursist in de kijker’, ‘made by’, ‘achter de schermen…’

Zie jij jezelf als de spil hiervan én ben je een organisator die van aanpakken weet? Dan is dit de job van je leven!

Je taak

- Je bent verantwoordelijk voor alle communicatiecampagnes en –activiteiten van Villa Basta, zowel in Hasselt, Genk als op andere plaatsen in Vlaanderen. Je voert ze uit van a tot z.
- Je leidt zelfstandig de organisatie van allerlei educatieve activiteiten waarbij verschillende medewerkers (zowel vaste als freelance medewerkers) betrokken zijn. Dit doe je binnen de vooropgestelde doelstellingen en kwaliteitseisen en afgestemd op de verwachtingen van de opdrachtgever.

Profiel
- Je bent een initiatiefnemer en draagt makkelijk verantwoordelijkheid.
- Je bent niet bang voor een beetje stress en kan alleen werken.
- Je weet kritiek positief aan te wenden, je bent assertief.
- Je bent een groot organisatietalent.
- Je hebt voeling met en inzicht in kunst en cultuureducatie.
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
Aanbod
- een creatieve job met veel afwisseling;
- veel vrijheid om je eigen werk vorm te geven en jezelf verder te ontwikkelen;
- een dankbare omgeving met vele enthousiaste kinderen en jongeren;
- een contract van onbepaalde duur, voltijds (38u) met een loon volgens PC 329.
Solliciteren
Contactpersoon: Wouter Elen
Reageren voor: 22/01/2018

Stuur voor 22 januari een mail met CV naar Wouter Elen: wouter@villabasta.be