Voltijds Vast


Organisatie
Kunstwerkt
KUNSTWERKT is de creatieve bondgenoot van iedereen die beeldende kunst beoefent. Met toonkansen en experimenten moedigt Kunstwerkt beeldende kunstbeoefenaars aan en daagt hen uit om te proeven én te verdiepen. Informatie, workshops, expomaterialen, uitleenkoffers, atelierbezoeken… Het zijn maar enkele van de zaken waarvoor je bij Kunstwerkt terecht kunt. Achter Kunstwerkt staat een enthousiast en gedreven team.

Kunstwerkt staat voor projecten die beeldende kunst ademen, en die zich richten naar actieve kunstbeoefenaars, specifieke doelgroepen of een ruim publiek.
Functie
We zoeken, voor snelle indiensttreding, twee nieuwe collega’s die het project ‘Buren bij kunstenaars’ zullen trekken. Buren bij kunstenaars is een jaarlijks en erg succesvol open-atelierweekend dat tot en met 2017 werd georganiseerd door de provincie West-Vlaanderen. Het project werd in december 2017 toegevoegd aan de opdracht van Kunstwerkt en zal in eerste instantie in West-Vlaanderen worden georganiseerd. Tegelijkertijd onderzoeken we de mogelijkheid om het project vanaf 2020 over heel Vlaanderen uit te rollen.

Voor de continuering en de transitie van dit project zijn we op zoek naar 2 (ervaren) projectmedewerkers, die zich zullen concentreren op zowel de concrete realisatie als de verdere uitbouw van het project en op de communicatie rond het project.

FUNCTIE:
Je wordt medeverantwoordelijk voor zowel het continueren als het verder uitbouwen van Buren bij kunstenaars.
De volgende editie van het project vindt plaats van 19 t.e.m. 21 oktober 2018. Je neemt, samen met je collega projectmedewerker, de volledige organisatie hiervan in handen. Dat komt neer op organiseren, overleggen, plannen, budgetten beheren en communiceren. Tegelijk voer je ook het onderzoek naar de mogelijkheden om het project vanaf 2020 in heel Vlaanderen te organiseren. Je ontwikkelt hierover een visie (die past binnen de doelstellingen van Kunstwerkt), toetst deze af binnen het grote netwerk van de organisatie en werkt ze uit tot concrete doelstellingen en een stappenplan. Vanaf 2020 realiseer je ook dat grotere project. Je werkt aan dit project binnen de organisatie Kunstwerkt, en je gaat deel uitmaken van een 10-koppig team.

Profiel
Je bent een open persoon met een grote passie voor cultuur en beeldende kunst. Je legt makkelijk contacten.
Je draagt alle kunstbeoefenaars een meer dan warm hart toe: van amateur tot professioneel.
Je hebt een aantoonbare kennis van de culturele en kunstwereld.
Je hebt ervaring met het zelfstandig uitdenken en uitwerken een groot project van A-Z.
Evengoed ben je een echte teamspeler, met veel zin voor overleg en flexibiliteit. Je staat open voor input van collega’s en partners.
Je denkt mee na over de communicatieaanpak. Je kan op een originele manier aan de slag met diverse communicatie-instrumenten, on- en offline.
Je hebt een vlotte pen en je bent fan van een correcte spelling.
Je bent een planner en start spontaan met retroplanningen en draaiboeken. Je werkt nauwkeurig.
Je bouwt vlot een breed netwerk uit.
Je kan een toekomstvisie ontwikkelen en langetermijnplannen uitwerken en uitvoeren.
Een relevant bachelor- of masterdiploma of gelijkgesteld door relevante ervaring.
Je hebt een rijbewijs B.
Je hebt een basiskennis Frans.
Occasioneel avond- en weekendwerk vind je geen bezwaar.
Aanbod
Een interessante, uitdagende en gevarieerde job binnen een enthousiast team en een dynamische organisatie.
Een open werksfeer met ruimte voor initiatief.
Een voltijds contract van onbepaalde duur. (4/5de bespreekbaar)
Verloning volgens de barema’s van PC 329. Extralegale voordelen (maaltijdcheques).
Mogelijkheid tot het volgen van vormingen die betrekking hebben tot je taken en functie.
Gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding.
Solliciteren
Contactpersoon: Katrien Boogaerts
Reageren voor: 17/01/2018

Stuur je motivatiebrief + CV naar katrien@kunstwerkt.be. Vermeld in het onderwerp van je mail je naam en de titel van de vacature. Uiterste datum kandidatuurstelling: 16/01/2018 (dus voor 17/01) Gesprekken worden gepland in de week van 22/01/2018 (in de namiddag en ’s avonds) Kunstwerkt hecht belang aan diversiteit. Kwaliteiten van mensen zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst.