Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
KUNSTWERKT
Kunstletters is het tijdschrift van Kunstwerkt, de creatieve bondgenoot van iedereen die beeldende kunst beoefent. We pakken in 2018 uit met een volledig nieuwe versie van het blad. Met een nieuwe inhoud, stijl en vorm willen we Kunstletters nog meer gebruiken om volop de spots te richten op straffe beeldende kunst en de gepassioneerde makers ervan.
Functie
Inspirerende verhalen over beeldende kunst, daar draait alles om in Kunstletters. Ervaringen van makers staan centraal. We besteden volop aandacht aan opkomend en al wat langer aanwezig talent. We vangen de passie en het plezier van beeldend creëren in tekst en beeld.

Heb jij een eigen kijk op wat er aan beeldende creativiteit te ontdekken valt? Een kunstenaar, trend, techniek of project zo de moeite waard dat je het graag wil of móet delen? Werk mee.
Profiel
We zijn op zoek naar:
- TEKSTLEVERANCIERS: wil je je eigen idee uitwerken tot een artikel of ga je graag aan de slag met een concreet voorstel? Vlot leesbaar, niet hoogdravend, enthousiast en met zwier geschreven: dat zijn kenmerken van de stukken die we willen brengen. Denk aan: portretten van kunstenaars, reportages waarbij we binnenkijken in ateliers, info over bijzondere trends, expo’s, technieken of materialen.

Je bijdrage kan eenmalig zijn of misschien werk je op meer regelmatige basis mee aan het blad. In april 2018 verschijnt het eerste nummer van Kunstletters in nieuwe stijl.
Aanbod
Wat bieden we jou?

- een platform
- een mogelijkheid om je portfolio als tekstschrijver uit te breiden
- een transport- en bijkomende onkostenvergoeding.

Wil je graag meewerken?
Laten we kennismaken. Mail ward@kunstwerkt.be en stel jezelf even voor. Heb je al een idee en/of tekst/beeld dat je wat kan toelichten? Schiet.

Meer info:
blog: www.kunstletters.be
Solliciteren
Contactpersoon: Fien Deman
Reageren voor: 21/01/2018

Laten we kennismaken. Mail ward@kunstwerkt.be en stel jezelf even voor. Heb je al een idee en/of tekst/beeld dat je wat kan toelichten? Schiet.