Voltijds Vast


Organisatie
Logeren in Vlaanderen
Logeren in Vlaanderen vzw is uitgegroeid tot een dynamisch online marketingplatform onder het merk “Logeren in Vlaanderen Vakantieland” en een moderne belangenorganisatie voor B&B’s, hotels en vakantiewoningen in Vlaanderen. Op de website boeken gasten overnachtingen of kopen vakantiecheques. Jaarlijks adverteren meer dan 800 logies op de website of in het logiesboek. Om deze logies te promoten voert Logeren in Vlaanderen brede multi-mediacampagnes.
Logeren in Vlaanderen wil haar positie op de markt van toeristische online marketing verder uitbouwen en performanter maken. Hiervoor werken we momenteel samen met een 7-tal verleners van webdiensten. Zij staan in voor alle digitale aspecten van het platform (online boekingsmodule, online verkoop cheque, consumentendatabase, logiesportaal en CRM). Om de ambitieuze marketingdoelstellingen waar te maken, zoekt de organisatie een IT-talent met flair voor marketing die de verleners van webdiensten technisch aanstuurt en op elkaar afstemt.
Functie
Als digitaal platform expert sta je in voor een breed takenpakket binnen een kleine dynamische organisatie (7 personen):
- Je stuurt onze diverse IT-leveranciers aan. Je waakt erover dat de end-to-end diensten en functies van het online platform technisch correct en volledig worden uitgevoerd. Je bepaalt ook het actieplan bij het optreden van fouten.
- Je denkt mee met de marketingplannen en vertaalt nieuwe diensten, functies en optimalisaties van het platform naar een IT-plan en gedetailleerde vereisten voor de externe dienstverleners.
- Je streeft naar de beste usability van onze marketingtools en hoogste performantie voor de IT-systemen en database API-koppelingen.
- Je volgt de markt en bepaalt de roadmap voor het online platform volgens de state of art binnen het beschikbare budget.
- Je verzorgt een performante IT-infrastructuur door het aanbrengen van verbeteringen, oplossen van problemen, identificeren en plannen van nieuwe IT-projecten.
- Je streeft naar optimale aanwending van IT-marketingtools zoals Google Analytics, Hotjar, Power BI, SEO en SEA, …
Profiel
• Minimaal een bachelordiploma in informatietechnologie of vergelijkbaar door relevante ervaring.
• Talent voor uitvoerend IT-projectmanagement.
• Kennis van databases en koppelingen tussen databases in de context van marketing/CRM.
• Op zijn minst inzicht in technische concepten en generalistische kennis van software, webinfrastructuur, netwerken, security en het aanbod van producten en leveranciers hierin.
• Kennis van specifieke IT-systemen zoals BPM’online, SugarCRM, courante CMS-systemen als Drupal, online aankoopmodules (Portal Booker, Resengo) is een pluspunt.
• Ervaring met digital marketing en inzicht in online marketing en marketingtools als Google Analytics, Hotjar, Power BI, SEO en SEA is een pluspunt.
• Geboeid door sleutelrol op technisch vlak binnen een kleine organisatie.
• Goede kennis van Nederlands en Engels.
Aanbod
- Contract onbepaalde duur
- Een job dichtbij het station van Leuven
- Vergoeding woon-werkverkeer
- Glijdende uren, flexibiliteit
- Groeps- en hospitalisatieverzekering
- Maaltijdcheques
- Aantrekkelijke vakantieregeling en opleidingskansen
Solliciteren
Contactpersoon: Saskia Van Laere
Reageren voor: 08/01/2018

Stuur een gedetailleerd CV en motivatiebrief vóór 8 januari 2018 naar Saskia Van Laere, directeur, via info@logereninvlaanderen.be. Voor inhoudelijke informatie over de functie kan u terecht bij Saskia Van Laere, T 016 28 60 38, M 0476 65 27 42.