Voltijds Vast


Organisatie
Cultuurconnect
We zijn een jonge organisatie met een sterk team (40-tal enthousiaste collega’s) dat multidisciplinair werkt en pakken deskundigheid en veel gezond verstand combineert om een succes te maken van haar ambitieuze projecten. We zoeken er samen naar oplossingen voor de digitale uitdagingen vanuit de overtuiging dat deze cultuurhuizen ook in de digitale samenleving een belangrijke rol kunnen spelen in het versterken van mensen en de samenleving. Succesvolle digitale experimenten schalen we op tot kwalitatieve diensten die we aanbieden aan de hele sector.

Onze werking laat zich samenvatten als: digitaal, innovatief, geëngageerd, ondernemend, professioneel, lean & lief. Krijg jij het aangenaam warm bij deze termen? Lees dan zeker verder.
Functie
In labo-omgevingen zijn we momenteel op zoek naar concrete oplossingen voor digitale uitdagingen. Verschillende van onze projecten in de sfeer van cultuurbeleving zijn de R&D fase stilaan ontgroeid. Kansen voor opschaling dienen zich aan. We zoeken een product manager die verantwoordelijke en aanspreekpunt wordt voor de product roadmap, functionele analyse, (door)ontwikkeling, business modelling, klanteninspraak, marketing (i.s.m. onze communicatie-cel),...

Takenpakket:

-Verantwoordelijke en aanspreekpunt voor de functionele analyse, (door)ontwikkeling, opschaling, business modelling, release management,... van verschillende nieuwe producten m.b.t. digitale beleving
- organiseert inspraak van de actoren die intekenen (bijv. via gebruikersdagen) vanuit een coöperanten-benadering
- is budgethouder (goedkeuren facturen, aanbestedingen doen, opmaken en beheren contracten,…) voor de product roadmap
- staat in voor de communicatie en marketing voor de producten (i.s.m. communicatie-cel)
- bij succes en groei van de producten digitale beleving kunnen - indien zinvol - één of meerdere projectmanagers worden toegewezen aan het productenteam dat dan door de productmanager wordt gecoördineerd
- de productmanager rapporteert aan de teamleider.
Profiel
Ben je een dynamische master met ervaring, expertise en netwerk in de sector van de cultuur- en gemeenschapscentra? Heb je affiniteit met het digitale, zonder een die-hard programmeur te zijn? Ben je creatief en heb je tegelijkertijd een zakelijk instinct? Toe aan een nieuwe uitdaging met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een non-profit context?

De productmanager heeft bij voorkeur ervaring, expertise en een netwerk in de sector van de cultuur- en gemeenschapscentra, alsook kennis en ervaring op het vlak van digitale systemen in een context van cultuurcentra. IT vaardigheden zijn een pluspunt, maar geen must aangezien deze ook van binnen of buiten de organisatie bij de productontwikkeling betrokken kunnen worden.
Aanbod
Een maatschappelijk relevante job, een organisatie die jouw persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijker vindt, mogelijkheid tot thuiswerk, een adequate verloning, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, interessante verlofregeling en gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer. Klik hier voor meer info over werken bij Cultuurconnect.

De productmanager wordt ingeschaald op A-niveau.
Solliciteren
Contactpersoon: jobs@cultuurconnect.be
Reageren voor: 12/01/2018

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan tegen 12 januari zeker je cv naar jobs@cultuurconnect.be met als onderwerp “functie + jouw naam”, en leg uit waarom jij de witte merel bent die we zoeken en waarom je liever bij Cultuurconnect dan bij Microsoft, Telenet of een digital agency wil werken. Na een selectie op basis van CV’s en motivatiebrief, volgt een schriftelijke proef. Vervolgens selecteren we een viertal kandidaten voor een jurygesprek. De geselecteerde kandidaat legt een assessment af.