Voltijds Vast


Organisatie
Cultuurconnect
Cultuurconnect is een labo omgeving en digitale dienstenleverancier voor openbare bibliotheken, cultuurcentra en gemeentelijke cultuurdiensten in hartje Brussel, vlakbij het centraal station. We zoeken er samen naar oplossingen voor de digitale uitdagingen vanuit de overtuiging dat deze cultuurhuizen ook in de digitale samenleving een belangrijke rol kunnen spelen in het versterken van mensen en de samenleving. Succesvolle digitale experimenten schalen we op tot kwalitatieve diensten die we aanbieden aan de hele sector.
Functie
We beheren momenteel een stevig aanbod van grootschalige digitale diensten voor openbare bibliotheken. Het team ‘service management’ (ongeveer 15 collega’s) zorgt voor de servicedesk van deze diensten, realiseert implementaties bij klanten, staat in voor data-invoer en -onderhoud, SLA-management, enz. We zoeken een ervaren teamleider die zijn/haar collega’s op sleeptouw neemt bij de verdere uitbouw en professionalisering van de dienstverlening en klantenondersteuning.

Takenpakket:

Als teamleider ben je een coach:
- je coacht de collega’s uit jouw team op individueel en groepsniveau
- je bent het eerste aanspreekpunt voor de collega’s uit jouw team m.b.t. algemeen welbevinden, zelfontplooiing, professionele groei,…
- je ondersteunt de collega’s uit jouw team - waar nodig - op taak- en competentieniveau
- je neemt deel aan de 360° evaluaties van projecten binnen het team
- je bespreekt met de collega’s uit jouw team op individuele basis minstens eenmaal per jaar de resultaten van hun 360° evaluaties met de klemtoon op algemeen functioneren, competentieontwikkeling, professionele groei en ambities,...
- je staat in voor de cohesie en collegialiteit binnen jouw team
- je faciliteert minstens eenmaal per jaar een 360° evaluatie van jouw team
- je stimuleert het leervermogen van jouw team op individueel en groepsniveau

Als teamleider ben je een coördinator:
- je plant en structureert de werking van jouw team
- je volgt de werking van jouw team goed op en behoudt het overzicht
- je zorgt voor de (resource) planning in functie van de beoogde resultaten
- je doet dit alles binnen de contouren van zelfsturing voor jouw collega’s

Als teamleider ben je lid van het managementteam:
- je zorgt voor de verbinding tussen het dagelijkse werk van de collega’s uit jouw team en het managementteam
- je staat mee in voor de opvolging van de strategische koers zoals bepaald door de Raad van Bestuur
- je staat mee in voor de globale sturing van de operationele werking van de organisatie (d.m.v. actieplan, begroting, personeelsplan,...)
- je zorgt mee voor interne verbindingen en samenwerking tussen teams, en tussen collega’s uit verschillende teams
- De teamleider rapporteert rechtstreeks aan de directie.
Profiel
Ben jij een bachelor of master in één of andere informaticaopleiding, met een feeling voor software, een hart voor de klant en minstens vier jaar ervaring in een leidinggevende positie in een IT service management-omgeving? Kan je ook met niet-IT’ers een aangenaam gesprek voeren? Over meer dan Star Wars? Zoek je een uitdagende job in een creatieve omgeving met veel autonomie?

De teamleider heeft minstens vier jaar ervaring als leidinggevende in een IT service management omgeving, bijv. als servicemanager, program manager, coördinator van een servicedesk,... Kennis en toegepaste ervaring op het vlak van ITIL methodologie is een pluspunt. Affiniteit met de cultuursector is geen voorwaarde.

De teamleider heeft de belangrijke uitdaging om i.s.m. de directie een performante en klantvriendelijke service organisatie uit te tekenen. Het team service management bestaat uit ca. 15 collega’s, waaronder een aantal die vanaf 1 januari 2018 aan de organisatie worden toegevoegd in het kader van de overheveling van de provinciale bevoegdheden (https://cjsm.be/over-het-beleidsdomein/organisatie/overheveling-provinciale-bevoegdheden).
Aanbod
Een maatschappelijk relevante job, een organisatie die jouw persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijker vindt, mogelijkheid tot thuiswerk, een adequate verloning, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, interessante verlofregeling en gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer. Klik hier voor meer info over werken bij Cultuurconnect.

De teamleider wordt ingeschaald in barema A122.
Solliciteren
Contactpersoon: jobs@cultuurconnect.be
Reageren voor: 12/01/2018

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan tegen 12 januari zeker je cv naar jobs@cultuurconnect.be met als onderwerp “functie + jouw naam”, en leg uit waarom jij de witte merel bent die we zoeken en waarom je liever bij Cultuurconnect dan bij Microsoft, Telenet of een digital agency wil werken. Na een selectie op basis van CV’s en motivatiebrief, volgt een schriftelijke proef. Vervolgens selecteren we een viertal kandidaten voor een jurygesprek. De geselecteerde kandidaat legt een assessment af.