Deeltijds Stage


Organisatie
Off World
Off World is een onafhankelijke documentaireproducent en heeft de afgelopen jaren een stevig palmares en een solide reputatie opgebouwd als hoofdproducent en coproducent van creatieve auteursdocumentaires, voor zowel de nationale als de internationale markt. Off World staat voor een eigentijdse en eigenwijze kijk op de wereld, vanuit de passie en het talent van haar auteursdocumentairemakers. 

Functie
Voor een serie documentaires voor kinderen zijn we op zoek naar een stagiair(e) die onze cameraman/vrouw kan bijstaan tijdens het filmen op locatie. Het gaat om onregelmatige dagen verspreid over een periode van 5 maanden, dus het is niet nodig dat je voor elke shoot beschikbaar bent.
Profiel
Onze perfecte kandidaat heeft al wat ervaring op set en zit bijvoorbeeld in het tweede jaar van een audiovisuele opleiding. Hij of zij is een aanpakker, wilt graag ervaring opdoen en is in het bijzonder geïnteresseerd in documentaires.
Aanbod
Bij ons kun je ervaring opdoen bij het filmen van een grote documentaireproductie en zul je samenwerken met zeer ervaren DoP's.
Solliciteren
Contactpersoon: Pien van Grinsven
Reageren voor: 25/02/2018

Stuur een mailtje naar pien@offworld.be met je cv, een korte motivatiebrief en je beschikbaarheid.