Deeltijds Tijdelijk


Organisatie
Wilde Raven vzw in samenwerking met het Oude Badhuis
Wilde Raven vzw is een sociaal-culturele organisatie die kinderen en volwassenen de mogelijkheid wil geven om van kunst en cultuur te proeven. Wij proberen vooral kansarmen te laten kennis maken met woord, beeld en drama. Het Oude Badhuis is een ontmoetingscentrum in 2060 dat zich volop inzet voor de wijk en zijn bewoners. Even als Wilde Raven willen het Oude Badhuis de bewoners laten kennis maken met kunst en cultuur.
Samen startten we het project Kids House op waar elke woensdag (behalve in schoolvakanties) kinderen van het derde, vierde en vijfde leerjaar naar het Oude Badhuis komen om een namiddag vol spel en cultuur te beleven. Van 12.30 tot 16.00 zijn de kinderen welkom om in het Oude Badhuis te spelen en nadien een atelier beeld, drama of multimedia te volgen.
Vanaf 17 januari willen we ook kinderen uit het tweede leerjaar de mogelijkheid geven om aan Kids House deel te nemen.
Functie
We zoeken een multidisciplinair begeleider/begeleidster die de kinderen in een mix van de verschillende disciplines onderdompelt en hen warm maakt voor kunst en cultuur.
Elke woensdag begeleid je van 14.00 tot 16.00 een groep van maximum 12 kinderen uit het tweede leerjaar. Je dompelt ze onder in de wereld van muziek, beweging/dans en beeld. Dit alles gebeurt op een speelse manier met respect voor elkaar.
Profiel
* je kan je tot 13 juni 2017 elke woensdag, behalve op feestdagen en tijdens schoolvakanties, tussen 13.45 en 16.00 vrij maken
* je komt je afspraken na, neemt je verantwoordelijkheid en bent enthousiast
* je hebt ervaring met kinderen
* je bent in staat om alleen een groep kinderen te begeleiden
* je hebt ervaring in het uitwerken en begeleiden van creatieve ateliers, workshops,...
* je hebt een degelijke opleiding in één, of liefst meerdere, van de boven vernoemde disciplines (beeld, drama, beweging/dans)
Aanbod
Je wordt betaald via een vrijwilligersvergoeding of via interim. Ben je freelancer ? Dan kan je ook een factuur uitschrijven.
Solliciteren
Contactpersoon: Nadine Heidbrink
Reageren voor: 06/01/2018

Stuur een mailtje met CV naar nadine@wilderaven.be