Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
The Universal Conclave
The Universal Conclave is, als “Think-Tank”, een manier om op nieuwe ideeën te komen, door het verzamelen van perspectieven door middel van, allereerst, waargebeurde verhalen; geleverd door een deel van onze nieuwsbrief: The Free Resistance Press. Het heeft deze naam gekregen met het idee dat iedereen ertegen kan spreken, zodat we het verhaal als een geheel kunnen presenteren.
Laat je stem gehoord worden.
Dit is maar het begin van onze missie. Wij zijn ook van plan om literaire en andere kunsten te publiceren, wetenschappelijk onderzoeken uit te voeren, en experimenten uit te oefenen.

THE UNIVERSAL CONCLAVE
All is One, One is All, Life is Life, So Stand Up Tall
Functie
Je functie is nieuws vergaren, interviews afnemen en uitschrijven. Nieuws/primeurs waar we als organisatie naar op zoek zijn is zeer breed! Wetenschap, techniek, cultuur, kunst, games, geschiedenis, geopolitiek etc... Eigenlijk te veel om op te noemen!


Profiel
Je hebt enigszins een achtergrond als journalist of bent een aspirant schrijver/journalist. Geen onderwerp schrikt af omdat je een open mind hebt. Je bent kritisch voor jezelf en de onderwerpen die je uitkiest.
We zoeken vooral iemand die nieuwswaardig en waarheidsgetrouw schrijft!! Propagandisten zijn NIET welkom! Ben je de geschikte kandidaat? Laat het ons weten.
Aanbod
Solliciteren
Contactpersoon: robinpannemans86@hotmail.com
Reageren voor: 31/01/2018

Stuur aub een "pitch" of een idee naar robinpannemans86@hotmail.com. Liefst geen uitgeschreven artikel, maar een uitgewerkt en doordacht idee/pitch (maximaal 500 woorden via Word of PDF). Zo kunnen we zien wat voor vlees we in de kuip hebben! Liefst ook een CV met een motivatiebrief. Buy the ticket, take the ride. groeten Robin