Voltijds Stage


Organisatie
Gemeente Leopoldsburg / Cultuurcentrum Leopoldsburg
Functie
De Gemeente Leopoldsburg zoekt studenten communicatiemanagement, eventmanagement, journalistiek, marketing, media & design of sociaal-cultureel werk voor een stage als promotie/marketing- of projectmedewerker in Cultuurcentrum Leopoldsburg, voor voorjaar 2018.
Profiel
Hoofdopdracht voor een (tweedejaars) stagiair promotie/marketing:
assisteren bij de algemene promotie van alle voorstellingen van het lopende seizoen en het uitwerken van specifieke campagnes naar doelgroepen toe.

Hoofdopdrachten voor een derdejaars-stagiair promotie/marketing in het voorjaar (van februari/maart tot en met begin juni 2018):
-Assisteren bij de promotie van het lopende seizoen en de opstart van de campagne van volgend seizoen 2018-2019 in aanloop naar de start van de ticketverkoop in mei 2018.

Een tweede mogelijke opdracht bestaat uit het mede-organiseren van twee evenementen:
-Bubbels (april 2018), een avond waarop het programma van het volgende seizoen wordt voorgesteld
-Kunstmarkt (begin juni 2018), een kunstambachtenmarkt met zo’n 60 standhouders, demonstraties en animatie, in het kader van het jaarlijkse gemeentelijk festival Kamp Knalt.

Voor een stagiair sociaal-cultureel werk (tweede- of derdejaars) bestaat ook de mogelijkheid om te assisteren tijdens het repetitieproces van de theatergroep van het cc met acteurs met verstandelijke beperking.

Vereiste vaardigheden: goede redactionele, mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden, een actieve interesse in kunst/cultuur, een flinke dosis creativiteit, een sociale ingesteldheid, organisatietalent, zelfstandigheid én teamspirit en een grondige kennis van sociale media, photoshop/indesign/publisher, ev. dreamweaver en een filmmontageprogramma.
Aanbod
Solliciteren
Contactpersoon: Peter Bosmans
Reageren voor: 16/01/2018

Bij interesse, graag CV en korte motivatie mailen naar peter.bosmans@ccleopoldsburg.be.