Voltijds Stage


Organisatie
TAZ (Theater Aan Zee)
TAZ is een jaarlijks kunstenfestival in Oostende. Het festival presenteert tien dagen lang podiumkunst (theater, dans, performance ...) in een eigenzinnige combinatie met muziek, literatuur, film en andere disciplines.
Van 26 juli tot en met 4 augustus 2018 strijkt TAZ neer in Oostende, met meer dan 30 speellocaties, 300 voorstellingen en concerten, 300 medewerkers en ruim 35.000 betalende bezoekers.
Ook voor TAZ#2018 zijn we op zoek op zoek naar stagiair(e)s / vrijwilligers productie.
Functie
Als productie-assistent zorg je mee voor de praktische uitwerking van het programma en volg je een onderdeel van A tot Z op, dit zowel in aanloop naar als tijdens het festival. Je bent de spilfiguur die ervoor zorgt dat alle betrokkenen het nodige materiaal en informatie hebben en alles op rolletjes loopt.
Je krijgt de nodige vrijheid en verantwoordelijkheid, wat betekent dat we ook van jou flexibiliteit en een zekere zelfstandigheid verlangen. In het bezit zijn van een rijbewijs B is een pluspunt.
Profiel
De concrete invulling van de vacature gebeurt op maat van je interesses, maar wordt vooral bepaald door de samenstelling van het programma. Aangezien de programmering momenteel nog niet rond is, kunnen we nog geen concrete verdeling maken, maar neem gerust contact op en we bekijken samen wat de mogelijkheden voor jou zijn.

PERIODE
9 juli t/m 8 augustus 2018.
Aanbod
Gevarieerd takenpakket - klein en flexibel team - ontmoeting met veel mensen uit de culturele sector - maaltijden en overnachting tijdens de stageperiode (voor, tijdens & na het festival)
Solliciteren
Contactpersoon: Marian Decroos
Reageren voor: 30/06/2018

Mail je motivatie, CV of opleiding naar marian.d@tartart.be.