Voltijds Vast


Organisatie
Dienst cultuur Merelbeke
De dienst cultuur van Merelbeke staat in voor de programmering en dagelijkse werking van GC ’t Groenendal en vanaf april 2020 voor het gloednieuwe Cultuurhuis Merelbeke.
Functie
Ben je gebeten door cultuur en wil je écht van bij de start meebouwen aan de invulling van een gloednieuwe cultuurtempel, dan is deze functie helemaal iets voor jou. Cultuurhuis Merelbeke opent in 2020 haar deuren voor het grote publiek. Cultuurhuis Merelbeke is de opvolger van GC ’t Groenendal, maar met een theaterzaal van 410 personen liggen de ambities een pak hoger. Cultuurhuis Merelbeke wil de motor zijn voor de verdere centrumontwikkeling van Merelbeke en daarbij zit jij aan het stuur
We zijn op zoek naar een voltijdse coördinator voor Cultuurhuis Merelbeke.
Je:
- staat in voor de dagelijkse leiding van Cultuurhuis Merelbeke in al zijn facetten.
- draagt bij tot een geïntegreerde visie, efficiënte werking en coherent beleid van Cultuurhuis Merelbeke en voert dit uit op een correcte, creatieve en innoverende manier.
- werkt nauw samen met andere gemeentelijke diensten, in het bijzonder met diensten van de afdeling Vrijetijdszaken.
- onderhoudt en stimuleert externe en interne professionele contacten via doeltreffende communicatiestrategieën en promotievoering met oog op een klantgerichte visie en werking
- detecteert interessante (lokale) culturele initiatieven en bouwt samenwerkingsverbanden uit
- zorgt, in overleg en afstemming met de collega’s, voor een gevarieerd en eigentijds podiumaanbod dat afgestemd is op de doelstellingen en het exploitatieplan van het Cultuurhuis Merelbeke
- zorgt voor de ondersteuning van de bevoegde advies- en overlegstructuren.

Je werkt onder de leiding van en rapporteert aan het afdelingshoofd Vrijetijdszaken.
Profiel
Je:
- bent in het bezit van een masterdiploma (of gelijkgesteld);
- hebt professionele ervaring in een leidinggevende functie: in de culturele sector is een pluspunt;
- hebt een brede culturele achtergrond en een grondige kennis van het culturele werkveld;
- houdt je op de hoogte van de recente wetgeving inzake de culturele sector alsook de werking en organisatie van het gemeentebestuur en administratieve procedures;
- kan vlot werken met MS Office (Word, Excel en Outlook);
- kan goed plannen en organiseren;
- bent polyvalent en flexibel;
- bent een teamspeler en kan goed in groep werken;
- bent creatief ingesteld.
Aanbod
- Onmiddellijke indiensttreding.
- Een boeiende, voltijdse job (38 uur per week) in contractueel dienstverband.
- Een contractuele aanstelling door middel van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
- Salarisschalen: B4-B5 (niet-geïndexeerd brutojaarsalaris: min. 19.950,00 euro – max. 32.500,00 euro), afhankelijk van je ervaring. Voor de berekening van je salaris wordt beroepservaring bij de overheid volledig in aanmerking genomen, beroepservaring uit de privésector voor maximaal tien jaar en enkel indien relevant voor de functie. Een simulatie op aanvraag is mogelijk.
- Je salaris wordt aangevuld met sociale voordelen zoals vakantiegeld en eindejaarstoelage, tweede pensioenpijler, maaltijdcheques (8 euro), fietsvergoeding (0,24 euro) of vergoeding voor kosten woon-werken (uitsluitend openbaar vervoer, 100% via derdebetalersregeling), hospitalisatieverzekering, glijdend uurrooster, e.a.
- Een interessante verlofregeling met aandacht voor een goede balans tussen werk-privé (o.a. min. 30 jaarlijkse vakantiedagen).
Solliciteren
Contactpersoon: Geoffrey Verleyen
Reageren voor: 24/11/2019

De informatienota kan je raadplegen via de gemeentelijke website www.merelbeke.be (doorklikken naar 'Werken bij gemeente of OCMW'). Voor bijkomende inlichtingen kan je contact opnemen met Geoffrey Verleyen (personeelsverantwoordelijke) op het nummer 09 210 33 01 of via e-mail: personeelsbeheer@merelbeke.be Hoe kan je solliciteren? Je kan je kandidaatstelling ten laatste op zondag 24 november 2019 elektronisch indienen via het e-sollicitatieformulier op de gemeentelijke website www.merelbeke.be/vacatures.