Deeltijds Stage


Organisatie
Klankennest
Klankennest / Soundnest / Nid Sonore is een muziektheatergezelschap voor de allerjongsten (0-4 jaar). We touren met bestaande producties, babyconcerten en specifieke beeldende installaties in binnen- en buitenland en zetten jaarlijks een nieuwe productie op. Ons gezelschap is in volle ontwikkeling, waardoor je als stagiair de kans krijgt om echt mee te denken en te werken in een klein maar artistiek team. Onze uitvalsbasis is Gent. Meer info vind je op www.klankennest.com
Functie
Het takenpakket bestaat uit:

-Planningen maken voor de internationale tournees en die communiceren naar het team en de spelers.
-Opstellen van communicatie rond bestaande en nieuwe producties, in functie van website en subsidie-aanvragen.
-Opvolgen van ticketing en inschrijvingen voor babyconcerten, aanspreekpunt zijn voor praktische vragen voor toeschouwers.
- Administratie helpen in orde brengen.
- Helpen waar nodig tijdens de voorstellingen.
Profiel
-Je volgt een opleiding in een culturele of sociale richting.
-Je hebt interesse in muziek, voorstellingen en kunst voor de allerjongsten en hebt voeling met cultuur.
-Je kan je vrijmaken op woensdag, donderdag of vrijdag. Je bent bereid te werken met een flexibel uurrooster.
-Je bent een teamspeler en kan zelfstandig werken.
-Je bent vindingrijk, communicatief, stressbestendig, stipt en nauwkeurig.
-Je bent vlot in de omgang en kan goed overweg met verschillende mensen.
Aanbod
Klankennest is een jonge organisatie met een kleine vaste kern. Komend seizoen maken wij een nieuwe productie met internationale partners, terwijl daarnaast ook bestaande producties touren. We zoeken een productie-assistent die nauw samenwerkt met ons kernteam (artistiek leider, scenograaf, dramaturg, spelers). Je stage vangt bij voorkeur aan in september of oktober (data en periode overeen te komen in overleg). Je bent betrokken bij het hele gezelschap en assisteert verschillende mensen. Deze stage is een vrijwillig engagement waar geen vergoeding tegenover staat. Je krijgt de kans om praktijkervaring op te doen in een boeiende en artistieke omgeving en bij te dragen aan de groei van een beginnend gezelschap. Wij zullen je met open armen verwelkomen.
Solliciteren
Contactpersoon: Liesbeth Bodyn
Reageren voor: 08/10/2019

Stuur je gegevens, CV en motivatiebrief ten laatste op 11 augustus naar klankennest@gmail.com. Wij laten je iets weten in de week die daarop volgt. Vervolgens worden de gekozen kandidaten uitgenodigd voor een gesprek.