Deeltijds Stage


Organisatie
TG Vagevuur
Professioneel theatergezelschap met focus op muziektheater over de extremiteiten van het menselijk denken en handelen.
Functie
Heb je zin om mee onder te duiken in het maakproces van een professioneel omkaderde muziektheatervoorstelling? Heb je zin in een stevige uitdaging aan de zijde van ervaren spelers en makers? Heb je een sterk muzikaal gevoel en wil je wel eens weten hoe het voelt om te spelen met een koor van 9 mannenstemmen in je rug? Ben je net als ons gefascineerd door ultieme vragen over leven en dood? Door de extremiteiten van de menselijke ervaring en het menselijk doen en denken?

FUNCTIE
Voor haar nieuwe muziektheaterproductie UB-29 olv regisseur Koen Boesman en componist Peter Spaepen zoekt TG Vagevuur een jonge acteur met een professionele opleiding in theater of muziektheater (of in opleiding) en met een sterk muzikaal gevoel.

De voorstelling UB-29 wordt een voorstelling over de gelijknamige Duitse onderzeeër die in 1917 zonk voor de kust van Oostende. 3 spelers en 9 zangers vertalen de laatste uren van de bemanning in een muzikaal en poëtisch drukvat over het leven en de dood.
Profiel
Acteur (M) tussen 17 en 25 jaar met een professionele opleiding in theater of muziektheater of laatstejaars in een professionele opleiding (stage).
Aanbod
Repetities worden gepland tussen half september en eind november 2018. Première is op 30/11 in De Grote Post in Oostende en daarna gaat de voorstelling op tournee in Gent, Brussel, Leuven, Menen, Eeklo en Dilbeek. Zowel schoolvoorstellingen (3e graad secundair) als avondvoorstellingen.

De opdracht is onbetaald. Onkosten worden vergoed.
Solliciteren
Contactpersoon: Koen Boesman
Reageren voor: 31/05/2018

Meer info bij Koen Boesman op koen@tgvagevuur.be of op www.tgvagevuur.be Kandideren? Stuur een korte motivatie en CV met recente foto voor 31 mei naar info@tgvagevuur.be. Uit de kandidaten wordt een selectie gemaakt en uitgenodigd voor een auditie op 12 juni.