Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Vonk! vzw
Vonk! vzw: vrijwilligerswerk met ‘net dat ietsje meer’

Vonk! vzw is de vrijwilligerswerking van vzw Kompas. Kompas biedt aan mensen met een beperking ondersteuning binnen 3 domeinen: wonen, arbeidszorg en activiteiten.

We luisteren graag naar jouw interesses en bekijken samen binnen welke deelwerking je aan de slag gaat. Voorkennis is zeker niet vereist, een engagement is ruim voldoende. Voor sommige taken werk je samen met medevrijwilligers, voor andere word je ondersteund door een vaste medewerker.

Wat kan je doen? Begeleiden van een daguitstap of reis, een fietstocht maken, samen boodschappen doen, bij iemand op bezoek gaan voor een gezellige babbel, iemand leren koken, helpen bij het tuinonderhoud, klusjes, vervoer, …. Er is heel veel mogelijk! Grasduin gerust tussen de zoekertjes op deze website en via www.vonkvzw.be

We maken ook geregeld tijd voor vorming en ontspanning onder de vrijwilligers. Kwestie van elkaar wat te beter te leren kennen.

Interesse of meer info? Neem contact op via info@vonkvzw.be of 09 216 26 60

Hopelijk tot binnenkort!
Functie
Hoi! Ik ben Ronny, 60 jaar, en woon zelfstandig te Gent. Ik ben grote supporter van FC Chelsea, droom ervan lid te worden van de supportersclub (http://www.mightybluesbelgium.be/) en thuismatchen bij te wonen. Deel je mijn passie & en ga je met me mee? Dat zou super zijn! Hoe ziet onze trip eruit? We stappen in Wetteren op de bus, die ons naar Engeland voert. Bij aankomst hebben we nog even tijd om de fanshop te bezoeken. Ik neem graag een souvenir mee naar huis. Dan is het tijd voor de match. En meteen na de match keren we terug naar Wetteren met de bus. Vervoer, een vergoeding voor jouw onkosten ed. zijn onderling bespreekbaar. Interesse? Meer info? Neem contact op via 09 216 26 60 of info@vonkvzw.be
Profiel
Ben je sociaal ingesteld? Heb je een respectvolle en open houding tegenover mensen met een beperking? En heb je zin in vrijwilligerswerk met net dat ietsje meer? Dan is dit iets voor jou!
Aanbod
Solliciteren
Contactpersoon: Joke Van Immerseel
Reageren voor: 31/12/2018

092162660 of info@vonkvzw.be