Voltijds Vast


Organisatie
demon nv
Demon is een gerespecteerd bedrijf dat een aanzienlijke stock van hoog-kwalitatieve audio, belichtings- en videoapparatuur beheerd en ter beschikking stelt aan een grote verscheidenheid van events.
Functie
U beheert mee een stock van hoog gekwalificeerde audio, belichting en video materialen ten behoeve van shows en evenementen.
Onze materialen worden gebruikt tot op het hoogste niveau en het is van allergrootste belang dat ze steeds in topconditie verkeren. Daar bent u met uw collega's verantwoordelijk voor.
Materialen dienen in puike staat en nauwgezet te worden klaargezet in onze expeditieruimte ten behoeve van onze klanten.
De uitvoering van het event hangt immers in grote mate af van uw nauwkeurigheid.
Een accurate planning gaat hand in hand met een waterdicht administratief beheer, waaraan u tevens ten volle aan meewerkt.
Profiel
U hebt een warm hart voor de showbizz wereld en bent reeds op een of andere wijze betrokken.
Uiteraard bent u technisch aangelegd en hebt notie van de technische apparatuur.
Mocht ervaring te kort schieten kan u eventueel starten via een IBO overeenkomst waar we u mits uw inzet in samenwerking VDAB kunnen opleiden voor de functie.
Rijbewijs C is een pluspunt.
U bent reeds expert in ordelijkheid, stiptheid, je bent dynamisch en efficiënt.
Aanbod
Een fulltime, hoofdzakelijk, 9-to-6-job in de entertainmentwereld is schaars maar bestaande !
Ondergedompeld in de wereld van de high-end technische apparatuur en deel uitmakend van een enthousiast team kan je mee bouwen aan een gestaag groeiende onderneming.
Loonschaal C is van toepassing.
Solliciteren
Contactpersoon: Marc Verhoeven
Reageren voor: 06/06/2018

Jobs@demonnv.be