Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
KLAP - Kunst en Literiar Actueel Platform
KLAP is een bottom up initiatief gegroeid uit een collectief gevoel dat er te weinig aandacht is voor alternatieve stemmen in de kunstwereld. Eerst en vooral is het een online platform over het reilen en zeilen in de Gentse kunstscène. Via opinieartikels, film, interviews, studiovisits, podcasts, illustraties, kortverhalen... presenteren we een eigenzinnige kijk op kunst. Op die manier willen we een bezoekers, off-spaces en jonge kunstenaars samenbrengen en een stem te geven.
Functie
Met schrijvers bedoelen wij opiniemakers, recensenten, fotografen, interviewers, filmmakers, podcasters…
Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen om opkomende talenten en onafhankelijke initiatieven in Gent een stem te geven met hun bijdragen. Iedereen die iets te vertellen heeft, bieden wij een platform!
Profiel
Wij zoeken mensen die zo veel mogelijk van de onderstaande eigenschappen bezitten:
gemotiveerd en stipt
kritische blik
voeling met hedendaagse kunst
herkenbare stijl
creatief en eigenzinnig, met een rebels kantje
sterke mening
liefst wonend in Gent
gevoel voor humor
...
Aanbod
Kans om je cv/portfolio uit te breiden en je hersenspinsels te delen via een jong platform met een gevarieerd publiek. Je teksten worden nagelezen door de andere redactieleden en we werken met een vaste eindredactie. Op die manier krijg je advies waar je mee aan de slag kan om jezelf te verbeteren. Als deel van het team kan je bovendien mee beslissen over de verdere evolutie van een platform dat volop aan het groeien is.
Solliciteren
Contactpersoon: Josefien Cornette
Reageren voor: 31/03/2018

Stuur een mailtje met je motivatie en proefproject (mag iets zijn dat je eerder al maakte) naar vraagaanklap@gmail.com