Voltijds Vast


Organisatie
Gemeentebestuur Schilde
Overheidsinstelling
Functie
Wij zoeken een gedreven coördinator voor het evenementenloket. Het evenementenloket is het eerste aanspreekpunt voor inwoners, organisatoren,
verenigingen en gemeentediensten bij de organisatie van evenementen. Het is intern de draaischijf voor de goede samenwerking met de verschillende partners in het gebouw (muziek- en woordacademie, conciërge, uitbater brasserie, verenigingen, particulieren). Onze ideale medewerker is klantvriendelijk, heeft leiderscapaciteiten en kan probleemoplossend werken. Minimaal drie jaar ervaring is een must.
Profiel
Alleen voor kandidaten in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs én met minimaal drie jaar relevante werkervaring.
Aanbod
- Geïndexeerd bruto maandloon: min. 2.586, 80 - max. 4.085, 89 euro
- Alle overheidservaring en max. 10 jaar relevante ervaring in de privésector tellen mee voor de berekening van het loon
- Maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fiestvergoeding en terugbetaling openbaar vervoer voor woon-werkverkeer, glijdende werkuren, permanente bijscholing voor uw vakgebied.
Solliciteren
Contactpersoon: Ria Jacobs
Reageren voor: 17/02/2018

U dient uw kandidatuur (cv, motivatiebrief, kopie van diploma en tewerkstellingsattesten van uw werkervaring) enkel in via www.schilde.be/onzevacatures.