Deeltijds Stage


Organisatie
Circles - We have the choice
We have the Choice is gegroeid uit een vrijwillig burgerinitiatief van Kristin Verellen – die haar levenspartner verloor in de aanslagen van Maalbeek op 22 maart 2016 – en een kring van vrienden. In een wereld van verharding, polarisering, extremisme en blind geweld en terreur willen we mee bouwen aan een cultuur van inclusie en dialoog,
De Cirkels, begeleid door professionele facilitators, bieden een kwalitatief moment waarin we even stil worden en met elkaar delen in woorden of in stilte wat er leeft in ons.
Daarnaast ontwikkelt “We have the choice” ook andere projecten ter ondersteuning van haar missie.
Functie
Je werkt nauw samen met Kristin Verellen, de inspirator van Circles - We have the choice, en Sophie Van Stratum, de coordinatrice. Je ondersteunt hun werk, je bent betrokken bij verschillende projecten, je helpt waar je kan op vlak van communicatie, administratie, organisatie. Je zorgt er mee voor dat de projecten die in maart 2018 gepland staan, goed verlopen.
Profiel
Wil je graag iets bijleren op professioneel niveau en tegelijk op een zinvolle manier bijdragen aan een warmere maatschappij?
Zijn jeugd, intercultureel, polariteit en verbinding woorden die je aanspreken?
Ben je beschikbaar in (januari) - februari - maart, en vooral in maart?
Hou je van organiseren, ondersteunen, communiceren?
Kan je naast Nederlands ook een woordje Frans en Engels?
Ben je een zelfstandige werker die graag dingen oppakt en ze van a tot z afwerkt?
Vind je een combinatie van thuiswerken, samenwerken in iemands living, afspreken in een koffie-bar en deelnemen aan Cirkels een fijn idee?

Dan is deze stageplek echt iets voor jou.
Aanbod
Een stageplek in een professioneel netwerk
Mensen om je heen met een warm hart
Contacten met tal van mensen en organisaties
Onkosten worden vergoed.

Solliciteren
Contactpersoon: Sophie Van Stratum - wehavethechoice@gmail.com
Reageren voor: 01/02/2018

Stuur een mailtje met cv naar wehavethechoice@gmail.com en vertel ons waar jij naar op zoek bent, wat jij graag wil leren, hoe je graag zou bijdragen en waarom een stageplek bij Circles - We have the choice jou een super idee lijkt.