Vrijwilligerswerk


Organisatie
De Begijn vzw
De Begijn vzw is een gemeentelijke cultuurvereniging in Begijnendijk met drie afdelingen: een muziekschool, dansschool en toneelschool. De muziekschool is dringend op zoek naar een leerkracht notenleer, een leerkracht piano en een leerkracht saxofoon om haar team te versterken.
Functie


 
Wat? -       Verzorgen van muziekles aan kinderen, jongeren en volwassenen gedurende een volledig lesjaar (30 lesmomenten). Instrumentlessen zijn individueel, notenleer zijn groepslessen.-       Organiseren van een leerlingenconcert met eigen leerlingen en/of in samenwerking met andere klassen tijdens het schooljaar (niet van toepassing bij notenleer).-       Bijwonen van enkele vergaderingen, overlegmomenten en activiteiten bij de start en gedurende het lesjaar.


Profiel


 
Verwacht-       Instrumentleerkracht: Kennis van, en ervaring met, het spelen van bovengenoemd instrument. Kennis van zaken of ervaring in het lesgeven telt bij ons evenveel mee als een gepast diploma.-       Notenleerleerkracht: Gedegen kennis van de leerstof. Ervaring met het bespelen van piano (zangbegeleiding) vereist. Kennis van zaken of ervaring in het lesgeven telt bij ons evenveel mee als een gepast diploma.-       Goede communicatieve en sociale vaardigheden.


Aanbod


 
Aanbod-       Een aangename job in een prettige werksfeer lopende van 17 september 2012 t.e.m. 15 juni 2013.-       Een uitgelezen kans om gedurende een volledig schooljaar leservaring op te doen.-       Een vrijwilligersvergoeding en vervoersonkosten in ruil voor de bewezen prestaties.-       Plaats van tewerkstelling: Kleinesteenweg 4, 3130 Begijnendijk. Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. 


Solliciteren
Contactpersoon: Tsane Tips
Reageren voor: 19/08/2012

 

Interesse?

Richt je motivatiebrief en CV aan Griet Seymus, directie muziek: griet.seymus@telenet.be.

Meer info over onze vereniging: www.debegijn.be