Deeltijds


Organisatie
Muziekschool De Begijn vzw
De muziekschool van Begijnendijk zoekt een leerkracht notenleer voor een gans schooljaar.
Functie


 Muziekschool De Begijn vzw zoekt leerkracht notenleer De Begijn vzw is een gemeentelijke cultuurvereniging in Begijnendijk met drie afdelingen: een muziekschoo, dansschool en toneelschool.De afdeling muziekschool is dringend op zoek naar een leerkracht notenleer om haar team te versterken. Wat?- verzorgen van muziekles, met name notenleer, aan kinderen gedurende een volledig lesjaar (30 lessen)- 3u/week vast voor een volledig lesjaar- 4,5u/week interim voor het eerste deel van het schooljaar  


Profiel


 - Gedegen kennis van de leerstof. Ervaring met het bespelen van piano (zangbegeleing) vereist. Kennis van zaken of ervaring in het lesgeven telt bij ons evenveel mee als een gepast diploma.- Goede communicatieve en sociale vaardigheden.


Aanbod


 - Een aangenamen job in een prettige werksfeer lopende van 17 september 2012 t.e.m. 15 juni 2013.- Een uitgelezen kan om gedurende een volledig schooljaar leservaring op te doen.- Plaats van tewerkstelling: Kleinesteenweg 4, 3130 Begijnendijk. Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.


Solliciteren
Contactpersoon: Griet Seymus
Reageren voor: 29/09/2012

 

Interesse?

Richt je motivatiebrief en CV aan Griet Seymus, directie muziek:griet.seymus@telenet.be