Wil je een gemakkelijke en rechtdoorzee manier om jouw vrijetijdsaanbod extra in de kijker te zetten? Dat kan, bijvoorbeeld met klassieke middelen als een UiT- en UiTPASdisplay. Via een beetje eigen inzet heb je zo een extra promotiemiddel tot jouw beschikking.

Iedereen maakt wel eens een wandeling, gaat naar het stadhuis of schept gewoon een luchtje. Acties die de zichtbaarheid van jouw aanbod in het fysieke straatbeeld vergroten, zijn daarom dus nooit verloren. De displays van UiT en UiTPAS kan je net op net die strategische plaatsen neerzetten, waar je jouw kernpubliek kan informeren of jouw richtpubliek wil aanspreken en overtuigen.

Op de display is er plaats voorzien voor meeneemtips die jij zelf kan maken op maat van jouw organisatie, cultuurhuis of gezelschap en waarin je alle informatie kwijt kan die potentiële bezoekers nodig hebben. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met erin@cultuurnet.be, kijk eens naar dit artikel over hoe je de meeneemtips opstelt of kom naar het UiTforum XL waar partnermedewerker Barbara je er alles over vertelt!